Skip to main content

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ
& ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΟΣ

 

 

 

| Σχεδιασμένα για τη ναυτιλία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ
ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Κατασκευή εξ' ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες περιέλιξης

Βέλτιστος σχεδιασμός

Σχεδιασμός με τη χρήση εξειδικευμένου λογισμικού μετά από αξιολόγηση των εναλλακτικών στρατηγικών κατασκευής ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη σχέση ποιότητας-κόστους και το μικρότερο δυνατό μέγεθος για κάθε εφαρμογή.


Απόλυτη ασφάλεια

Πιστοποιήσεις από τους πιο διακεκριμένους φορείς πιστοποίησης σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή στάνταρντς. Με ειδικό σχεδιασμό για συγκράτηση καλωδίων και ασφαλή ανύψωση και μεταφορά. Νοιαζόμαστε για την ασφάλειά σας.


Αξιοπιστία λειτουργίας

Με ειδικό εγκιβωτισμό, βαφή και επεξεργασία των μεταλλικών μερών για αντισκωριακή προστασία, ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη αντοχή στις δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες της ναυτιλίας.


Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση

Η εύκολη αφαίρεση και επανατοποθέτηση των επιφανειών του μεταλλικού περιβλήματος και του καλύπτρου ακροδεκτών του μετασχηματιστή, εξασφαλίζουν την ανεμπόδιστη πρόσβαση στο εσωτερικό και την εκτέλεση των εργασιών εύκολα και γρήγορα.


Εξοικονόμηση ενέργειας

Οι εσωτερικοί αεραγωγοί εξασφαλίζουν επαρκή αερισμό και οι ειδικοί ακροδέκτες υψηλών ρευμάτων περιορίζουν τις θερμικές απώλειες. Έτσι, μεγιστοποιείται η ενεργειακή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του μετασχηματιστή.


Ποιοτικός έλεγχος

Με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου, εκτελούμε ελέγχους ποιότητας σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα - σε όλα τα στάδια της παραγωγής και σε όλα τα τελικά προϊόντα, ένα προς ένα.


ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

για την προστασία μιας εγκατάστασης ναυτιλίας από αναποδιές και την ομαλή λειτουργία της

Εγκατάσταση

Εγκαταστάσεις εξοπλισμού ποιότητας ισχύος σε πλοία και ναυτιλιακές εφαρμογές βάσει των αποτελεσμάτων της σχετικής μελέτης και των ιδιαίτερων απαιτήσεων της εγκατάστασης.

Παραμετροποίηση

Παραμετροποίηση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού. Εκτέλεση προληπτικών ελέγχων και δοκιμών, ανίχνευση πιθανών σφαλμάτων και μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.

Συντήρηση

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης του εξοπλισμού ποιότητας ισχύος από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό βάσει αναλυτικότατου τεχνικού οδηγού λειτουργίας και συντήρησης.

Τεχνική Υποστήριξη

Απαράμιλλη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα με τεχνικές λύσεις και προτάσεις, χρήση νέων τεχνολογιών εφαρμογής, διατήρηση αρχείου μετρήσεων και ελέγχων και διάθεση ανταλλακτικών.

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
red line 01 ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Παναγιώτης Μυλωνίδης

FURUNO Hellas - Account Manager
Τα συστήματα επικοινωνίας και πλοήγησης είναι ζωτικής σημασίας για κάθε πλοίο. Επομένως, όλα τα προιόντα μας πρέπει να είναι άριστα. Με την EMMIS ασφαλείς γιατί οι μετασχηματιστές της είναι πιστοποιημένοι και ικανοποιούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές μας.

Raimundo Silveira

EMENASA - General Manager
H EMMIS ανταποκρίνεται με εγγύση ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις μας. Συνεργαζόμαστε μαζί τους στο πλαίσιο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε κρουαζιερόπλοια υψηλών προδιαγραφών, που κατασκευάζονται για την MYSTIC CRUISES. Η συνεργασία μας με την EMMIS θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

    Η EMMIS MARINE είναι το business unit της EMMIS, το οποίο σχεδιάστηκε και λειτουργεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της ναυτιλίας παγκοσμίως. Με συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία δεκαετιών, κατασκευάζουμε και παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις στους τομείς της ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και ποιότητας ισχύος. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να συνεισφέρουμε στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας, προστατεύοντάς την από ζημίες, καθυστερήσεις και αναποδιές.

    Έχετε ερωτήσεις ή ειδικές απαιτήσεις;
    Επικοινωνήστε μαζί μας.